GÜNCEL

Cem Yılmaz, Beştepe'nin davetini geri çevirdi

Tarih
28 Ekim 2019
İzlenme
2800 Kişi
Cem Yılmaz, Beştepe'nin davetini geri çevirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 29 Ekim Cumhuriyet'in 96. yıl dönümü nedeniyle resepsiyon düzenlenecek.

CEM YILMAZ'A DAVETİYE GİTTİ

Cumhurbaşkanlığı, birçok ünlü ismi resepsiyona davet etti.

Bu isimlerden biri de Cem Yılmaz oldu.

"KATILAMAYACAĞIM"

cem yılmaz beştepe davetiye ile ilgili görsel sonucuKendisine gelen davetiyeyi Twitter hesabından paylaşan Cem Yılmaz, gösterisi olduğu için resepsiyona katılmayacağını duyurdu.

Komedyen Cem Yılmaz, "29 Ekim Cumhuriyetimizin 96. yıldönümü vesilesiyle yapılan resepsiyona nazik davet için teşekkür eder, yarın Mehmetçik Vakfı yararına yapacağım gösteri nedeniyle katılamayacağımı bildiririm. Çok yaşasın Cumhuriyetimiz. Güzellikler hepimizin olsun." ifadelerini kullandı. (Ensonhaber)

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • hursit dilaver

    29 Ekim 2019
    0 0
    vay be İBB başkanı imamoğlu korkusu nasıl da bunları bu hale getirmiş. adam korkudan beştepeye gidemiyor.ama bir kanun çıkacakken,orada takla atıyorlardı sevinçten.. hata başkanda. bunlar için ayrı bir yer yapın geççiveren taraflarında mansura emanet edin,onun denetiminde kutlasınlar bari. beştepe ne, bunlar be..hepsi dengiyle olmalı.
  • Ismail

    29 Ekim 2019
    0 0
    Hadi s.... artist
  • cvbn

    29 Ekim 2019
    0 0
    cem milletle alay eden komedyen olarak görünen şarlatanın tekidir
  • kafa nereye cem oraya

    28 Ekim 2019
    0 0
    cem senin yerin orasi degil orada alkol yok alem yok kufur yok,sen chpkk ninkine katil sana alkol hatta kubar bile verirler uflersin,reis seni acmaz sen kafanin pesine dus,,...
  • hüseyin karakaya

    28 Ekim 2019
    0 0
    Gitmemeniz isabetli bir karar sizin masralıklarınıza gülek hali yok milletin,sizi çocukların fazla yaramazlık yapmasın etrafa zarar vermesin diye cağırmıştır, yoksa sizi niye cağırsın tek yaptığımnız argo küfür buna sanat diyenlerin ..... size sanatçı diyenin de .... şerefsiz pislik ne oldu kaz dağlarına gazın bacaklarını kıçınıza mı kaçtı.
  • SEDAT KALFA

    28 Ekim 2019
    7 1
    BU YAV .AĞIN BEŞTEPEDE NE İŞİ VAR
DİĞER MAKALELER