SİYASET

Bülent Arınç'tan çok konuşulacak yeni parti çıkışı: Ali Babacan lider değil, Davutoğlu...

Tarih
26 Haziran 2019
İzlenme
4763 Kişi
Bülent Arınç'tan çok konuşulacak yeni parti çıkışı: Ali Babacan lider değil, Davutoğlu...

Kurulması planlanan parti için, TBMM eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi AK Parti'li Bülent Arınç'tan çarpıcı yorumlar geldi.

AK Parti'nin ağır toplarından Bülent Arınç, yeni parti konusunda yorum yaptı. SGK Başkanlığı, MEB ve Başbakanlık Müşteşarlığı gibi görevlerde bulunan Emin Zararsız'ın kızının düğünü AK Parti'li birçok ismi bir araya getirdi. Düğüne ağırlıklı olarak yeni parti çalışması yapan isimler katıldı. Bülent Arınçda aynı masada oturduğu AK Parti'li eski milletvekillerine siyasi gelişmelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Arınç'ın, Ali Babacan için "Çalışkan, dürüst, kamuoyunda da sevilen bir arkadaşımız. Ama lider değil. Bir partide ikinci, üçüncü görevi üstlenecek biri olabilir" dediği öğrenildi. Ahmet Davutoğlu konusunda ise ''Davutoğlu 2003'ten itibaren Başdanışman, Dışişleri Bakanı, Genel Başkan ve Başbakanlık görevleri üstlendi. Kendini yetiştirmiş, donanımlı, çalışkan bir kişi. Girdiği seçimde de yüzde 49 oy aldı. Tecrübesi daha fazla, güçlü bir siyasi figür" yorumunu yaptı.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Adalı 54

    26 Haziran 2019
    3 0
    BAmaç Akparti oylarını bölmek ve partiye zarar vermek. Ben çevreme bu kişileri anlatırken vefa duygusundan yoksun , amaçlarının iktidara yakın bir parti izleniminden arkadaşları bildiğim dostları bildiğim R.T. Erdoğan'a karşı bir zayıflatma hareketi diye anlatıyorum. Bu kişileride tarih sayfaları belkide bu sözlerimden daha ağır bir şekilde bahsedecektir. Bu şahsiyetleri ve yaptıklarını gördükçe Osmanlı İmp.nun son dönemlerini çok iyi okuduğumu düşünüyorum.
DİĞER MAKALELER