SİYASET

Binali Yıldırım'dan flaş istifa çıkışı

Tarih
10 Ocak 2019
İzlenme
284 Kişi
Binali Yıldırım'dan flaş istifa çıkışı

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'nin İBB Başkanı Adayı olan TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Meclis Başkanlığı'ndan istifa etmesi yönündeki iddialar hakkında konuştu.

"MECLİS DÜZENLEME YAPSIN"

10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle TBMM'de Parlamento muhabirleriyle kahvaltıda bir araya gelen Binali Yıldırım, "Benim bir teklifim var; bütün seçime girecekler bulundukları görevleri bıraksınlar. Meclis bu düzenlemeyi yapsın, o zaman bu tartışmalar da sona ersin. Buyursun herkes istifa etsin, biz de edelim." dedi.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • HURSİT DİLAVER

    10 Ocak 2019
    0 0
    , İSMET PAŞANIN kızına dediğini unutmayın. lozanda 100 yılık bir nefes alma süreci verdiler. bunu dedi özden hanıma. şimdi süre dolunca, suriye, ırak adalar falan derken muhalefette de gizli bir sevinç mi var. hele seçimi de alırlarsa ABD de AB de özellikle fransa ile ingiltere (lozanın devlet-i fehimanesi) nasıl sevinecekler. 100 yıl sonrasının hayali için bu iki zaar.BU İKİ MUHALEFET PARTİSİ İLE PKK /PYD PARTRİLERİNE ÇOK GÜVENİYORLAR. 5 hqaziranda beceremediler. şimi yeni fırsat var demek.
  • hursit dilaver

    10 Ocak 2019
    0 0
    NECDET SEZAR İSTİFA MI ETTİ. 7-8 AY CUMBABALIĞI SURDURDU. MECLİS BAŞKANINA DEVRETMEDİ BİLE. BİZİM EZİK VE GEÇMİŞDEN BİHABER MEDYA BUNU BİLMİYOR ZAAR..
DİĞER MAKALELER