OTOMOBİL

Bay Kemal amacına ulaştı

Tarih
05 Aralık 2020
İzlenme
3870 Kişi
Bay Kemal amacına ulaştı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yurt dışında yaptığı, “Türkiye’de kimsenin can ve mal güvenliği yok” ihaneti meyvesini verdi. Kılıçdaroğlu’nun ihanet dolu algı operasyonlarına kanan Alman otomotiv üreticisi Volkswagen, Türkiye’de yapacağı 1 milyar euroluk yatırımından vazgeçti.

Seçmen iradesinin hiçbir ülkede olmadığı kadar sandığa yansıdığı bir ülke olan Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yurt dışında yaptığı, “Türkiye’de kimsenin can ve mal güvenliği yok” ihaneti meyvesini verdi.Kılıçdaroğlu klasiği - A Haber Son Dakika Gündem Haberleri

Alman otomotiv üreticisi Volkswagen, Kemal Kılıçdaroğlu’nun ihanet dolu algı operasyonlarına kanarak Türkiye’deki yatırımını şimdilik yapmama kararı aldı.

Almanya merkezli ekonomi dergisi WirtschaftsWoche'e konuşan Volkswagen'in CEO'su Herbert Diess, şirketin iş konseyinin siyasi nedenlerden dolayı Türkiye'de fabrika kurulmasına karşı olduğunu söyledi.

1 milyar euroluk yatırım rafa kalktı

Volkswagen, temmuz ayında Manisa'ya yapılaması planlanan 1 milyar euro değerindeki yatırımı böylece iptal etmiş oldu.

Manisa'daki fabrikada markanın Passat ve platform kardeşi Skoda Superb modellerinin üretilmesini de planlanıyordu.

Volkswagen Türkiye'de fabrika kurmaktan vazgeçti!Katar'ın yatırımına da karşı çıkmıştı

Türkiye'nin her alan önüne 'takoz' olmaktan başka hiçbir vazife üstlenmeyen CHP'de yine aynı Kılıçdaroğlu'nun dünyanın en büyük fonlarından olan Katar'ın ülkemize yaptığı yatırımlara da karşı çıkmıştı.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • VATANSEVER

    05 Aralık 2020
    1 0
    BUNLAR DOĞUŞTAN VATAN HAİNİ...
DİĞER MAKALELER