GÜNCEL

Bakan Soylu'nun sözleri GP'yi kızdırdı

Tarih
13 Aralık 2020
İzlenme
672 Kişi
Bakan Soylu'nun sözleri GP'yi kızdırdı

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun TBMM'deki açıklamalarına tepki gösterdi.

Özcan, "Soylu’yu dün başkaları adına bağırıyorken nasıl ciddiye almadıysak, bugün de almıyoruz" dedi.

Özcan, sosyal medya hesabından Soylu'nun Demokrat Parti Genel Başkanlığı döneminde yaptığı açıklamalarının da yer aldığı bir video paylaştı ve şu ifadeleri kullandı:

Gelecek Partisi'nin yeni sözcüsü Serkan Özcan oldu – İstanbulunSesiSenede bir istifa etmeye kalkıp beceremeyen, demokrasiden nasibini almamış, her dönem yeni bir siyasi sahnede "zuhur eden", Türkiye’yi 90’lara götürüp mafya düzenine teslim etmeye yemin etmiş olanlar bizim Türkiye aşkımızı da, millet derdimizi de, PKK nefretimizi de anlayamazlar. Sayın Soylu'yu dün başkaları adına bağırıyorken nasıl ciddiye almadıysak, bugün de almıyoruz. Sayın Davutoğlu’nu yakından tanıyan birinin sözlerini siyasi nezaket açısından en hafif tabirle "yakışıksız" buluyoruz. Terbiyemiz ancak bu kadarına müsaade ediyor! Kamuoyuna saygılarımızla.

Ne olmuştu?

Süleyman Soylu'nun meclis konuşması: "Alçaklar! Bak, beni konuşturmayın"Soylu Meclis'teki konuşmasına Gelecek Partisi ve DEVA Partisi için, "Nereden zuhur ettiği belli olmayan dünün acizlerinin, yeni partilerinin karşı mahalleye yaranmak için yaptıkları açıklamalar yargıya 'sopa' diyerek itibarsızlaştırmaya çalışmaları bize sökmez. Onlardan PKK'ya ne ‘deva’ olur ne de ‘gelecek’ olur" ifadelerini kullanmıştı.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Mehmet

    13 Aralık 2020
    0 1
    Bir parti sahte işler yapıyorsa, topladıkları düne kadar kendi aleyhine hakaret, ağır eleştiri yaparken şimdi yüksek sesle herkese tek kişi için saldırıyorsa, orda ne bulunur acaba?
  • Yasin

    13 Aralık 2020
    2 0
    Gelecek ve Deva siz dün kimin için bağırıyordunuz, bugün kimlere yaranmaya çalışıyorsunuz?
DİĞER MAKALELER