GÜNCEL

Avustralya'nın Ankara Büyükelçisi Innes-Brown'dan Türk sağlık sistemine övgü

Tarih
30 Aralık 2020
İzlenme
174 Kişi
Avustralya'nın Ankara Büyükelçisi Innes-Brown'dan Türk sağlık sistemine övgü

Avustralya'nın Ankara Büyükelçisi Marc Innes-Brown, rutin sağlık kontrolleri nedeniyle bulunduğu Ankara Üniversitesi Hastanesi ekibine uygulanan tedavi için teşekkür ederek, Türkiye'nin sağlık sistemine ilişkin görüşlerini sosyal medyadan paylaştı.

"TÜRKİYE'NİN HARİKULADE SAĞLIK ÇALIŞANLARI VE TESİSLERİ VAR"

Büyükelçi Innes-Brown, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Dr. Akyürek ve Ankara Üniversitesi Hastanesindeki harika ekibine mükemmel tedavileri için teşekkür ediyorum. Türkiye'nin harikulade sağlık çalışanları ve tesisleri var." ifadesini kullandı.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar da Twitter'dan yaptığı paylaşımda, Büyükelçi Innes-Brown'a "geçmiş olsun" dileğinde bulunarak, "Ankara Üniversitesinin mükemmel sağlık tesisleri ve dünya çapındaki sağlık ekibi olarak güzel işler yapmaya devam edeceğiz." ifadesine yer verdi. (Ensonhaber)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Ahmet

    01 Ocak 2021
    0 0
    Sen büyükelcisin diye bir herhangi vatandasin ancak cenazesi cikar. Bide bu herifi kenar mahalle saglik ocaklarina sokalim baska bi mazradan baksin arkadas. Türkiyede büyük elci avukat polis sefi vs olcan sonra hersey tikirinda ama sade vatandas oldunmu git kendini köprüden at. Büyükelci övmüsmüs peh peh peh...maasi nekadarmis elcimizin bi sorsakmi acaba?
DİĞER MAKALELER