SİYASET

Akşener'in adamı Durmuş Yılmaz IMF'yi çare olarak gösterdi

Tarih
14 Aralık 2019
İzlenme
929 Kişi
Akşener'in adamı Durmuş Yılmaz IMF'yi çare olarak gösterdi

Bir dönem Merkez Bankası başkanlığı da yapan İyi Partili Durmuş Yılmaz, kendisinin ve partisinin sıcak para konusundaki tutumunu IMF'yi çare göstererek anlattı.

CHP'li Faik Öztrak ile birlik olup gizlice IMF yetkilileriyle görüşen İYİ Parti milletvekili Durmuş Yılmaz, "Türkiye için kaynak bulmanın tek çaresi IMF" dedi.
İYİ Parti'de milletvekili Durmuş Yılmaz, yine İMF ile ilgili skandal açıklamalarıyla gündeme geldi. CNN'den kovulduktan sonra sosyal medyaya yayınlar yapmaya çalışan Şirin Payzın'a konuşan İYİ Parti'li Durmuş Yılmaz, Türkiye için kaynak bulmanın tek çaresinin IMF olduğunu ifade etti.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Hacı Güven

    16 Aralık 2019
    0 0
    Adi alçak ve Cahil , Hayvan diyemiyorum , hayvanlarla hakaret olur !
  • ZAZA

    16 Aralık 2019
    1 0
    abd msj aldi bir darbe yada kaos olsa bu adami basbakan yaparlar abd liler kemalide yaparlar ekoyuda olabilir,...
  • Hacı Güven

    16 Aralık 2019
    1 0
    Hem Cahil hemde alçak bir vatanhaini
  • Mesut Kuzu

    16 Aralık 2019
    0 0
    Böyle bir vatan haini vatanina ve milletine ters biri avrupda veya amerikada bu laflari veya bay KeMal ve avarileri gibi laflar edecek var ya ... degil millet vekili veya bir ziplama partiye üye olmak, adami mahkeme salonlarindan ve hapisane duvarlarindan disari cikarmazlar... adama gün gözü göstermezler!!! Ama bizim burasi Türkiye, agzi olan kunusuyor... devletin basini hatta devleti temsil edene diktatör diyebilecek kadar terbiyesizlesebiliyor insan müsveddeleri.
  • VATANSEVER

    15 Aralık 2019
    3 0
    Bu ülkede emperyalizmin bu piyonlarından bir türlü kurtulamayacağız herhalde...Bazıları boyunlarında İMF'nin tasmasıyla yaşamaya alışmış ve hala o günlere dönmenin özlemiyle yaşıyor ama biz İMF'nin direktiflerinden kurtulmanın bağımsız karar vermenin hazzını yaşıyoruz.Allah sonumuzu hayır eylesin.
DİĞER MAKALELER