SİYASET

AK Partili Vekil "Hukukun sesini kısmak"tan bahsetti

Tarih
07 Mayıs 2019
İzlenme
2323 Kişi
AK Partili Vekil "Hukukun sesini kısmak"tan bahsetti

YSK'nın 37 gün sonra İstanbul seçimini iptal edip verilmiş mazbatayı iptal etmesi Türkiye gündemini sarstı.

AK Parti'nin itiraz üstüne itirazı sonucu alınan karar tartışmalara neden oldu. AK Parti İstanbul Milletvekili attığı tweet'le içeriden ilk ve tek eleştiriyi yapan kişi oldu. Yeneroğlu, "Ebu Hanife'nin hukukun sesini kısmak" sözüne dikkat çekti.

AK Partili Vekil: Tuttuğumuz oruç bizi kurtarmayabilir"ALLAH DA SİZİN NEFESİNİZİ KISAR"

Mustafa Yeneroğlu şu ifadeleri yazdı: "Büyük hukukçu Ebu Hanife'nin 'mihraptan ve minberden hukukun sesini kısarsanız, Hz. Allah da sizin nefesinizi, iflâhınızı kısar' ikazı her okuduğumuzda sarsılmamızı sağlıyorsa, hayırlı sahurlar dilerim.... aksi takdirde tuttuğumuz oruç bizi kurtarmayabilir.."


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Safa

    07 Mayıs 2019
    1 0
    Ne demek istiyor anlamadim kime neye selam gonderiyor amaca yazik cikipta afsm gibi davasini partisini desteklemiyorlar birde bunlar milletvekili oluyor.Onca hirsızlıga susulacak ha yüzü varsa istifa eder gider daha niye duruyor kimilere yalakalık yapiyorsa ki davutoglu ekibinden ciksin gitsin
  • Ali

    07 Mayıs 2019
    2 0
    Bunlar ne amaçlıyorlarsa, çok dürüst olduklarından böyle yapmıyorlar.
  • Jenik

    07 Mayıs 2019
    2 0
    Ne demek istiyorsun
  • vah ki vah

    07 Mayıs 2019
    7 0
    Ak partide kripto fetöcüler temizlenmedikçe bu partide tarihin sayfalarına gömülecektir. insanlar bir gaye ugruna attıkları adımlarını, sonra başka çıkarlar için geri atması kadar kötü bir şey yoktur. kalblerinden geçenleri bilemedigimiz için yüzlerindeki maskelere inanıyoruz. ey ogul hain içerde ise kapıyı kapatmanın bir önemi yok. vah reis vah. insanın dünayda bir tanemi gerçek dava arkadaşı olamaz. vatanı için kendini feda edenler istisna.
DİĞER MAKALELER