GÜNCEL

Ahmet Özal: Açılışımızı kalabalık olmasın diye hafta arasına aldık

Tarih
22 Haziran 2022
İzlenme
190 Kişi
Ahmet Özal: Açılışımızı kalabalık olmasın diye hafta arasına aldık

Tek Parti ile siyasete giren Ahmet Özal, genel merkez açılışına katılımın az olmasıyla ilgili yaptığı açıklamasında "Açılışı kalabalık olmasın diye hafta arasına aldık" dedi.


Geçtiğimiz günlerde Türkiye Cumhuriyeti'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, kurduğu Tek Parti ile siyasete girmiş, genel merkez açılışına ise çok az sayıda katılmıştı.

'2023 seçiminde en az yüzde 20 oy alacağız' açıklamasıyla da dikkatleri üzerine çeken Özal, parti genel merkez açılışıyla gündemde..

Haber Global'de yayınlanan Yüz Yüze programına katılan Tek Parti Genel Başkanı Ahmet Özal, Buket Aydın'ın sorularını yanıtladı.

Buket Aydın, Özal'a açılıştaki katılımın az olmasıyla ilgili yayınlanan haberlere değindi.

"Kalabalık olmasın diye hafta arasına aldık"

Özal, yanıt olarak " Şöyle söyleyeyim ben size, genel merkez açılışı normalde hafta sonuydu, biz hafta arası yaptık. Çünkü o zaman canlı yayın olacaktı, çok da fazla insan gelsin istemedim. 3-5 tane il başkanımız geldi. Ve hafta sonuna özellikle yaptırmadık kalabalık olmasın diye. Esas bizim kalabalığımız ilerde Ankara'da yapacağımız kongrede inşallah olacak." ifadelerini kullandı.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

DİĞER MAKALELER